REFRIGERACIÓ EDUARD SL especialistes en muntatge integral de supermercats especialment instal·lació i manteniment de tota la maquinària relacionada amb la refrigeració i climatització

por | marzo 24, 2021
Benvinguts a Refrigeració EDUARD SL especialistes en muntatge integral de supermercats especialment instal·lació i manteniment de tota la maquinària relacionada amb el tema de refrigeració i climatització

Benvinguts a Refrigeració EDUARD SL especialistes en muntatge integral de supermercats especialment instal·lació i manteniment de tota la maquinària relacionada amb el tema de refrigeració i climatització, podem fer muntatges de supermercats des d’inici a fi, és a dir claus en mà. Des de la creació del projecte en 3D, en l’àmbit de l’enginyeria fins a l’obertura definitiva del nou supermercat.

Refrigeració EDUARD SL és una empresa de distribució de maquinària i mobiliari comercial, prestatgeries, neveres de porta, neveres sense porta, neveres per a verdures, neveres per a carns o peixos, congelats, climatització i ventilació integral del nou o renovat supermercat, accessoris i equipament per a col·lectius i comerços, magatzems, hipermercats, sala de vendes, supermercats i botigues especialitzades, aeroports, hospitals, residències, col·legis, instituts, centre d’esport, museus, centres logístics, càterings, etc. 

A causa de la nostra experiència i història d’anys a Girona i al nostre equip humà, oferim un servei global d’instal·lació, manteniment i muntatge. Tenim un gran equip de persones qualificades en diferents especialitats, disposem de personal tècnic de Projectes i Dissenys 3D, així com el nostre personal d’Obres i Muntatges.

Som representants i instal·ladors a Girona d’Electrolux Professional, Cuines Lotus, Cuines i Paellers NT-GAS, Docriluc, Forns Eurofours, Infrico, Coreco, Mobles inox a mida IDEACER, Mobles inox a mida Bravinox, Monoblocks Zanotti, Monoblocks i centrals freds BC SYSTEMS , Clima Hitachi, Clima Toshiba, Equipaments alimentació SACOPISA. , Etc.

La nostra visió com empresa és global, donant un servei personalitzat i integral als nostres clients dins de l’àmbit de les instal·lacions. Oferim totes les solucions possibles per a un projecte, sigui a gran o a petita escala, executada pels millors professionals de la província de Girona per a cada activitat, garantida tota la instal·lació per una sola empresa.

La nostra àrea d’influència és àmplia, podem treballar a qualsevol zona. Treballem amb total efectivitat i resolució per tot Catalunya.

La nostra experiència avala qualsevol treball dins del sector. Amb molts anys d’experiència del nostre equip una garantia per als nostres clients.

El nostre servei cap al client ha estat la nostra inquietud, donant sempre una solució global i personalitzada a les necessitats de cada client. Oferim solucions 24 hores al dia, durant els 365 dies a l’any.

Si està pensant a desenvolupar, ampliar o modificar el seu negoci, no dubti en contactar amb nosaltres, estem a la seva disposició per ajudar en l’elecció del sistema més adequat per al seu comerç. També volem aprofitar l’oportunitat per convidar-lo a visitar les nostres instal·lacions i la plana web, en les quals podrà veure algunes instal·lacions realitzades que, sense cap dubte, estem segurs que despertaran el seu interès.

 

Spread the love