LOTUS 55 IPERLOTUS CUINA Gran rendiment en espais petits

por | marzo 23, 2021
Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA  Gran rendiment en espais petits

Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA 
Gran rendiment en espais petits
Iperlotus 55, la línia innovadora de Lotus, respon a les necessitats d’aquells que necessiten un alt rendiment i característiques dels espais petits, o vol ampliar la superfície dedicada a la preparació. Innovador perquè «ofereix el rendiment, els resultats, compta amb cuina amb 90 a només 55 cm de profunditat.
Innovative causa, que ofereix cuina tradicional a l’horitzontal 90, a favor de l’ús de línies i recupera nous espais.
Innovador perquè «respon a les necessitats de sistema o tenir noves cuines, organitzat al voltant dels forns de preparació i combinació en el centre.
Innovador per ‘vostè pot construir estacions de treball modulars prof. 110 (55 +55).
¡Estèticament, tots els models IperLotus 55 estan integrats amb els models de Lotus 90/70/60: una innovadora gamma d’únic i versàtil!

Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA  Gran rendiment en espais petits Iperlotus 55, la línia innovadora de Lotus, respon a les necessitats d'aquells que necessiten un alt rendiment i característiques dels espais petits, o vol ampliar la superfície dedicada a la preparació Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA  Gran rendiment en espais petits Iperlotus 55, la línia innovadora de Lotus, respon a les necessitats d'aquells que necessiten un alt rendiment i característiques dels espais petits, o vol ampliar la superfície dedicada a la preparació Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA  Gran rendiment en espais petits Iperlotus 55, la línia innovadora de Lotus, respon a les necessitats d'aquells que necessiten un alt rendiment i característiques dels espais petits, o vol ampliar la superfície dedicada a la preparació Comprar cuines LOTUS A REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. LA PERA COSTA BRAVA GIRONA 55 IPERLOTUS CUINA  Gran rendiment en espais petits Iperlotus 55, la línia innovadora de Lotus, respon a les necessitats d'aquells que necessiten un alt rendiment i característiques dels espais petits, o vol ampliar la superfície dedicada a la preparació

Spread the love