Tallar, triturar i picar amb la nostra gamma de talladores d’hortalisses i picadores

por | marzo 16, 2021
Electrolux Professional. Tallar, triturar i picar amb la nostra gamma de talladores d'hortalisses, picadores - cúter, trituradors portàtils, picadores de carn i talladores de carn crua. Talladores d'hortalisses. La gamma de talladores d'hortalisses Electrolux Professional compta amb diferents models - de sobretaula i de sòl - totes ofereixen alta productivitat en continu amb tremuges per a tota mena de fruites i verdures.

Electrolux Professional. Tallar, triturar i picar amb la nostra gamma de talladores d’hortalisses, picadores – cúter, trituradors portàtils, picadores de carn i talladores de carn crua.
Talladores d’hortalisses. La gamma de talladores d’hortalisses Electrolux Professional compta amb diferents models – de sobretaula i de sòl – totes ofereixen alta productivitat en continu amb tremuges per a tota mena de fruites i verdures.
Talladores / Picadores. Màquina 3 en 1: talladora, emulsionadora i picadora. Canviï de processadora d’aliments a talladora en qüestió de segons, sense eines. Desmuntable i apte per a rentavaixelles.
Picadores – Cutter- De gran potència, fetes per durar. La màquina ideal per al professional de la cuina.
Pica, tritura, mol i barreja qualsevol ingredient de la teva recepta.

Spread the love