NTGAS PAELLERO A GAS HQ04 SIN AGUA ME/01-1H-SA

por | marzo 25, 2021
ME/01-1H-SA MÓDULO DE ENCASTRE CON PAELLERO A GAS HQ04 SIN AGUA ME/01-1H-SA Dispón en tu cocina un fogón quemador Multigas, GLP o gas natural, paellero de 1 fuego de encastre de gran potencia y alto rendimiento

ME / 01-1H-SA MÒDUL d’encast AMB PAELLER A GAS HQ04 SENSE AIGUA ME / 01-1H-SAEl mòdul d’encast ME / 01-1H-SA incorpora el nostre cremador NTGAS HQ04 de 11,5 kW de potència, amb homologació CE. Disposa a la teva cuina un fogó cremador multigas, GLP o gas natural, paeller d’1 foc d’encast de gran potència i alt rendiment, pensat per cobrir les necessitats de la cuina professional.

El mòdul per a encastar ME / 01-1H-SA, està fabricat en acer inoxidable AISI-304 SAT, amb estructura a manera de cuba, graella de ferro superior extraïble i un panell de comandament mòbil per a la seva fàcil instal·lació. El paeller HQ04 que incorpora, compta amb un acabat en fosa GG20 i pintura negra anti calòrica, el paeller NTGAS HQ04 utilitza la tecnologia monobloc sense juntes, cosa que permet que no hi hagi fuites i requereix un menor manteniment. A més, la combustió en línia, sense pivots, confereix a aquesta paella una major durabilitat. Integra de sèrie doble vàlvula de seguretat i termoparell. Compta amb un efectiu protector de pilot anti vessaments.

El muntatge d’aquest mòdul encastar es realitza sobre una taula llisa, mitjançant la fixació amb perns M6. El panell de comandaments és mòbil tant lateralment com en profunditat per la varietat de taules de mercat.

És perfecte per a realitzar blocs de cuina mesura o per ocupar un espai lliure en una cuina. El muntatge és molt senzill deixant caure la màquina sobre el buit que es deixa a la taula on es va instal·lar. A més té l’avantatge que és més senzill de reparar si és el cas, ja que no és necessari desmuntar tota una cuina, i simplement es deixen anar els perns.

 

Spread the love