QUI SOM

Refrigeració EDUARD SL Empresa localitzada a la població de la Pera (GIRONA) Dedicada a venda, instal·lació i manteniment de maquinària per a hostaleria així com aire condicionat. Fabricació de mobiliari inoxidable i comerç de maquinària i utillatge per als rams d'hostaleria i alimentació en general

Refrigeració EDUARD SL
Empresa localitzada a la població de la Pera (GIRONA)
Dedicada a venda, instal·lació i manteniment de maquinària per a hostaleria així com aire condicionat. Fabricació de mobiliari inoxidable i comerç de maquinària i utillatge per als rams d’hostaleria i alimentació en general.
El nostre equip està format per professionals amb més de 40 anys d’experiència en el sector, l’ajudarà a escollir la maquinària apropiada per al seu negoci l’assessorarem en tot el que pugui necessitar per prendre una bona decisió.
A Refrigeració Eduard SL realitzem el muntatge i el manteniment d’instal·lacions de fred comercial, industrial i climatització. Per obtenir un resultat satisfactori, treballem amb fabricants de maquinària de reconegut prestigi dins del sector.
En el nostre estudi de disseny en 3D adaptem els projectes que ens presenten els nostres clients amb els millors plans de resposta i estalvi.
Tot això segons procediments i mètodes establerts per les normes de qualitat europees. Per a nosaltres la satisfacció i fidelitat dels nostres clients és el primer.
Disposem d’una flota de vehicles completament equipats, amb una plantilla de frigoristes amb més de tres dècades d’experiència en el sector de la refrigeració industrial.
Si té algun dubte, consulteu-nos.
Posarem tota la nostra experiència al seu servei.
Demani’ns pressupost sense compromís.

Spread the love